Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Artikkelit avainsanalla "adhd"

5 + 1 väitettä adhd:sta - totta vai tarua?

Jos kysyt 20 ihmiseltä, tietävätkö he, mikä on adhd, saat varmasti lähes yhtä monta "kyllä"-vastausta. Jos pyydät heitä kaikkia kertomaan siitä omin sanoin, huomaat, että tieto ja ymmärrys onkin vaihtelevaa. Moni luulee tietävänsä adhd:stä paljon, mutta tieto voi olla hyvinkin yksipuolista tai jopa väärää. Adhd:hen liittyy myös paljon ymmärtämättömyyttä ja kielteistä asennetta.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Hanna Suikkanen - 26.4.2023

Ratkaisukeskeinen ja kannustava ADHD-opas lapsille

Koko kirjan henki on ratkaisukeskeinen ja kannustava. Esimerkiksi kaveritaito-tehtävässä mietitään, millainen kaveri haluaa itse olla muille ja mitä jo osaa, sen sijaan, että lähdettäisiin liikkeelle puutteellisista taidoista.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Vilma-Riikka Röntynen - 13.10.2022

On tärkeää huomata, että lapsessa on paljon muitakin puolia kuin adhd-haasteista johtuvat käyttäytymisen pulmat

Monien lasten voi olla vaikeaa hahmottaa, missä asioissa he ovat hyviä tai mikä on heille tärkeää. Erityisen vaikeaa tämä voi olla paljon kielteistä palautetta saaneille adhd-oireisille lapsille.

Lue lisää...

Kirjoittanut: Hanna Suikkanen - 11.5.2022

Arkisto:

2024

2023

2022

Joulukuu

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu

Maaliskuu

Helmikuu

Tammikuu

2021

Käytetyimmät avainsanat:

empatiariitelykiukkuharjoitustietoa tunnetaidoistaaistitiedon vaikeudethuomaa hyväpositiivinen kasvatusmaltti ja sinnitunnetaidottottelemattomuusaistiherkkyysaggressiokasvatusrauhoittuminentunnetaitoharjoituslempeä kasvatusluonteenvahvuudetitsesäätelyfannipelaaminenarviotunnesäätelytunnetaitoja aikuisellelautapelikäytännön vinkkiadhdaivojen kehityswebinaarikirjasarjaoppi&ilovanhemmuus

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.