Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme
Takaisin Koulutukset-sivulle


Fanni-tunnetaitosarjan tekijöiden koulutus: Miten tunnistaa lapsen stressi ja harjoitella rentoutumisen taitoja?


Koulutus järjestetään Zoomissa keskiviikkona 4.5. klo 17.30—19! Osallistujahinta VAIN 24,90 € + TALLENNE 3 kk:n ajaksi.

Lapsi stressaantuu ja kuormittuu aivan kuten aikuinenkin. Muun muassa sosiaaliset suhteet, arjen muutokset, melu ja aistiärsykkeet, suorituspaineet tai liikunta voivat olla lasta stressaavia asioita. Jo pieni vauva kokee stressiä esimerkiksi joutuessaan eroon vanhemmastaan tai hälyisessä ympäristössä, jossa on paljon virikkeitä. Yksi lapsi voi taas olla innoissaan menossa uuteen harrastukseen tai kaverisynttäreille, kun taas toinen lapsi kokee samat tilanteet stressaaviksi. Aikuisen voi olla haastavaa arvioida, milloin lapselta vaaditaan liikaa ja mihin hänen voimavaransa riittävät.

Stressi saa lapsen näkemään asiat synkkien lasien läpi ja hän saattaa olla esimerkiksi itku- tai ärsytysherkkä. Stressaantuneena on vaikeaa saada kaikkia tunnetaitoja käyttöönsä, ja aikuisen silmissä lapsi saattaa esimerkiksi ylireagoida tunteita herättävissä tilanteissa. Voimakkaat tunnereaktiot kertovat kuitenkin siitä, että lapsi tarvitsee aikuisen apua stressin tunnistamiseen ja purkamiseen.

Tässä psykologikaksikko Julia Pöyhösen ja Heidi Livingstonin vetämässä, vanhemmille ja kasvattajille suunnatussa koulutuksessa kerrotaan, mikä voi aiheuttaa lapselle stressiä ja miten voit aikuisena auttaa lasta stressin säätelyssä. Saat koulutuksesta keinoja lapsen stressin tunnistamiseen ja rentoutumisen opettamiseen.

Osallistujat saavat koulutuksesta myös tallenteen 3 kuukauden ajaksi.


Varaa paikkasi:

Miten tunnistaa lapsen stressi ja harjoitella rentoutumisen taitoja?

Koulutuksessa kerrotaan, mikä voi aiheuttaa lapselle stressiä ja miten voit aikuisena auttaa lasta stressin säätelyssä. Saat koulutuksesta keinoja lapsen stressin tunnistamiseen ja rentoutumisen opettamiseen.

Keskiviikko 4.5.2022, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 17.30–19.00
Kouluttaja: Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston
Koulutuksen hinta 24,90 € / osallistuja (sis. alv)
Ilmoittaudu viimeistään 3.5.2022.
HALUATKO OPPIA LISÄÄ TUNNETAIDOISTA?

Voit ilmoittautua samalla kertaa myös näihin Julian ja Heidin vetämiin webinaarikoulutuksiin edullisemmalla hinnalla:

Kun ilmoittaudut samalla kertaa myös näihin koulutuksiin, saat lisäilmoittautumisen tarjoushintaan 19,90 € (norm. 24,90 €) / hlö / koulutus.

Miten olla hyvä tunnekasvattaja? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 23.3. klo 17.30-19
Koulutuksessa käydään läpi tunnetaitojen perusteita ja aikuisen keinoja tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Pääset kuulemaan, miten voit konkreettisesti omalla toiminnallasi tukea lasta tunnetaitojen opettelussa arkisissa tilanteissa.
Tutustu koulutukseen>>

Miten opettaa lasta säätelemään tunteitaan? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 6.4. klo 17.30—19
Koulutuksessa kuulet, mitä tunnesäätely on ja miten voit opettaa sitä lapselle. Koulutuksessa myös esitellään erilaisia keinoja säädellä tunteita.
Tutustu koulutukseen>>

 


Kouluttajat:


PsM Julia Pöyhönen ja PsM Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille ja luoneet suositun Fanni-tunnetaitosarjan sekä Ympyräiset Tunnetaito-ohjelman.

 

 Fanni-sarjan tuotteet tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kirjat sopivat 4-7-vuotiaille. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Fanni ja rento laiskiainen - Stressin säätelyn ja rentoutumisen harjoitteleminen -kirjan koulutustarjoushintaan 14,50 e (norm. 29 e).


Haluatko tilata koulutuksen työyhteisöllenne? Pyydä tarjous!


Koulutus on saatavilla lähikoulutuksena pk-seudulla sekä webinaarina, jos käytössänne on jokin webinaarialusta. Kerro koulutustarpeestanne, toivotusta kestosta, arvioimasi osallistujamäärä sekä toteutustapa, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.

Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)tunnetaitojalapselle.fi


Takaisin Koulutukset-sivulle

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.