Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.FANNI-TUNNETAITOWEBINAARISARJAN 2. OSA:

Miten opettaa lasta säätelemään tunteitaan? -webinaarikoulutus

Koulutus järjestetään Zoomissa keskiviikkona 27.3.2024 klo 17.30—19. Osallistujahinta 34,90 € + tallenne 2 viikon ajaksi.

Lapsi kokee päivittäin kirjavan joukon erilaisia tunteita ilosta ärtymykseen ja tyytyväisyydestä pettymykseen. Tämän lisäksi tunteiden voimakkuusaste voi vaihdella. Lapsi voi esimerkiksi osoittaa vihastumistaan laittamalla kädet puuskaan jouduttuaan jättämään hauskat leikit kesken tai karjua, polkea jalkaa ja tönäistä pikkusisarustaan, kun tämä rikkoo vaivalla rakennetun palikkalinnan.

Tunteet heräävät aina automaattisesti, emmekä voi itse vaikuttaa siihen, mitä tunnetta milloinkin koemme. Tunnesäätely tarkoittaa kykyä säädellä kulloinkin kokemamme tunteen voimakkuutta ja kestoa.

Tunnesäätelyn oppiminen on tärkeää, sillä se auttaa
⭐️ kuuntelemaan tunteiden kertomia viestejä
⭐️ kohtaamaan omia tarpeita
⭐️ toimimaan rakentavalla tavalla muiden ihmisten kanssa.

Kun lapsi oppii säätelemään esimerkiksi vihan tunnetta, hän ei toimi aggressiivisesti muita kohtaan. Kun lapsi oppii säätelemään pelon tunnetta, hän ei jähmety ja lamaannu uusissa tilanteissa. Taito säädellä omien tunteiden voimakkuutta on myös tärkeä mielenterveystaito.

Suositun Fanni-tunnetaitosarjan toisen tekijän, psykologi Heidi Livingstonin vetämässä koulutuksessa pääset kuulemaan, mitä tunnesäätely on ja miten voit opettaa sitä lapselle. Koulutuksessa myös esitellään erilaisia keinoja säädellä tunteita. Koulutus sopii vanhemmille ja ammattikasvattajille. Koulutuksessa keskitytään erityisesti alle kouluikäisten lasten tunnetaitoihin.

Osallistujahinta koskee yhden hengen osallistumista. Jos haluat katsoa koulutuksen esimerkiksi yhdessä työporukan kanssa, saat kätevästi tehtyä ryhmäilmoittautumisen useammalle hengelle ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautuneena saat koulutustallenteen katsottavaksi kahden viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen.Tästä koulutuksesta saat:

 ymmärrystä, mitä tunnesäätelyllä tarkoitetaan

 tietoa, miten opettaa lasta tunnistamaan tunteensa voimakkuus

 keinoja auttaa lasta säätelemään tunteitaanVaraa paikkasi:

Miten opettaa lasta säätelemään tunteitaan?

Koulutuksessa kuulet, mitä tunnesäätely on ja miten voit opettaa sitä lapselle. Koulutuksessa myös esitellään erilaisia keinoja säädellä tunteita.

Keskiviikko 27.3.2024, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 17.30–19.00
Kouluttaja: Heidi Livingston
Koulutuksen hinta 34,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistujahinta koskee yhden henkilön osallistumista. Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta. Tallenne on vain osallistujan omaan käyttöön, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 26.3.2024.Osallistuminen kannattaa, koska

 Saat tukea kasvatukseen

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajana tunnekasvatuksen asiantuntija

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi - tapahtuma-aikaan osallistuminen ei ole välttämätöntä

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat kätevästi tilattua koulutukseen liittyvän Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari -kirjan tarjoushintaan
Haluatko oppia lisää tunnetaidoista? Ilmoittaudu samalla kertaa myös koulutussarjan muihin osiin edullisemmalla hinnalla!

Koulutukset toimivat niin yksittäin kuin toisiaan tukevana kokonaisuutena.

Kun ilmoittaudut samalla kertaa myös näihin koulutuksiin, saat lisäilmoittautumisen tarjoushintaan 29,90 € (norm. 34,90 €) / hlö / koulutus. Ensimmäinen koulutus on normaalihintainen.OSA 1: Miten olla hyvä tunnekasvattaja? -koulutus
Zoomissa torstaina 15.2.2024 klo 17.30-19
Koulutuksessa käydään läpi tunnetaitojen perusteita ja aikuisen keinoja tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Pääset kuulemaan, miten voit konkreettisesti omalla toiminnallasi tukea lasta tunnetaitojen opettelussa arkisissa tilanteissa.
OSA 3: Miten tunnistaa lapsen stressi ja harjoitella rentoutumisen taitoja? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 8.5.2024 klo 17.30-19
Koulutuksessa kerrotaan, mikä voi aiheuttaa lapselle stressiä ja miten voit aikuisena auttaa lasta stressin säätelyssä. Saat koulutuksesta keinoja lapsen stressin tunnistamiseen ja rentoutumisen opettamiseen.


 Kouluttaja:

PsM Heidi Livingston on perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistunut psykologi. Hän on kehittänyt yhdessä PsM Julia Pöyhösen kanssa laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Fanni-sarjan tekijät palkittiin opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla vuonna 2022.

Aiemmin tähän koulutukseen osallistuneiden palautteita:
"Hyvä asiantuntemus. Miellyttävä seurata heidän opetustaan."
"Ihana kuunnella asiantuntijoita, jotka kertovat asioista omin sanoin (vrt. Diojen ääneenlukeminen), diat tukivat ja havainnoivat luentoa loistavasti. Ne olivat selkeät ja houkuttelevat."
"Kyllä, pidin kovasti. Asiat käytiin kaikille sopivalla kielellä, ei liikaa ammattisanastoa. Kehuin kovasti tänään töissä(päiväkoti) ja totesin, kuinka hyvä tämä olisi esim vanhempainyhdistyksen järjestää, jotta moni perhe voisi myös saada tietoa."
"Koulutus oli konkreettinen ja antoi paljon omaan työhön eväitä. Kouluttajat selkeitä ja asiansa osaavia. Kyllä suosittelen."

Tilaa koulutukseen liittyvä kirja ilmoittautumisen yhteydessä tarjoushintaan!

Fanni-sarjan tuotteet tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kirjat sopivat 4-7-vuotiaille. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari - Tunnesäätelyn harjoitteleminen -kirjan koulutustarjoushintaan 14,90 € (norm. 29 €). Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät opettavat lapselle tunteen voimakkuuden tunnistamista, mikä luo pohjan tunnesäätelyn oppimiselle.Kysyttävää koulutuksesta? Ota yhteyttä:


Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)tunnetaitojalapselle.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.