Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.
Takaisin Koulutukset-sivulle


Tule mukaan Miten opettaa lasta säätelemään tunteitaan? -webinaarikoulutukseen!


Fanni-tunnetaitosarjan tekijöiden vetämä koulutus järjestetään Zoomissa keskiviikkona 6.4. klo 17.30—19! Osallistujahinta VAIN 24,90 € + TALLENNE 3 kk:n ajaksi.

Lapsi kokee päivittäin kirjavan joukon erilaisia tunteita ilosta ärtymykseen ja tyytyväisyydestä pettymykseen. Tämän lisäksi tunteiden voimakkuusaste voi vaihdella. Lapsi voi esimerkiksi osoittaa vihastumistaan laittamalla kädet puuskaan jouduttuaan jättämään hauskat leikit kesken tai karjua, polkea jalkaa ja tönäistä pikkusisarustaan, kun tämä rikkoo vaivalla rakennetun palikkalinnan.

Tunteet heräävät aina automaattisesti, emmekä voi itse vaikuttaa siihen, mitä tunnetta milloinkin koemme. Tunnesäätely tarkoittaa kykyä säädellä kulloinkin kokemamme tunteen voimakkuutta ja kestoa. Tunnesäätelyn oppiminen on tärkeää, sillä se auttaa kuuntelemaan tunteiden kertomia viestejä, kohtaamaan omia tarpeita ja toimimaan rakentavalla tavalla muiden ihmisten kanssa. Kun lapsi oppii säätelemään esimerkiksi vihan tunnetta, hän ei toimi aggressiivisesti muita kohtaan. Kun lapsi oppii säätelemään pelon tunnetta, hän ei jähmety ja lamaannu uusissa tilanteissa. Taito säädellä omien tunteiden voimakkuutta on myös tärkeä mielenterveystaito.

Tässä psykologikaksikko Julia Pöyhösen ja Heidi Livingstonin vetämässä, vanhemmille ja kasvattajille suunnatussa koulutuksessa pääset kuulemaan, mitä tunnesäätely on ja miten voit opettaa sitä lapselle. Koulutuksessa myös esitellään erilaisia keinoja säädellä tunteita.

Osallistujat saavat koulutuksesta myös tallenteen 3 kuukauden ajaksi.Varaa paikkasi:


HALUATKO OPPIA LISÄÄ TUNNETAIDOISTA?

Voit ilmoittautua samalla kertaa myös näihin Julian ja Heidin vetämiin webinaarikoulutuksiin edullisemmalla hinnalla:

Kun ilmoittaudut samalla kertaa myös näihin koulutuksiin, saat lisäilmoittautumisen tarjoushintaan 19,90 € (norm. 24,90 €) / hlö / koulutus.

Miten olla hyvä tunnekasvattaja? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 23.3. klo 17.30-19
Koulutuksessa käydään läpi tunnetaitojen perusteita ja aikuisen keinoja tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Pääset kuulemaan, miten voit konkreettisesti omalla toiminnallasi tukea lasta tunnetaitojen opettelussa arkisissa tilanteissa.
Tutustu koulutukseen>>

Miten tunnistaa lapsen stressi ja harjoitella rentoutumisen taitoja? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 4.5. klo 17.30-19
Koulutuksessa kerrotaan, mikä voi aiheuttaa lapselle stressiä ja miten voit aikuisena auttaa lasta stressin säätelyssä. Saat koulutuksesta keinoja lapsen stressin tunnistamiseen ja rentoutumisen opettamiseen.
Tutustu koulutukseen>>

 


Kouluttajat:


PsM Julia Pöyhönen ja PsM Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille ja luoneet suositun Fanni-tunnetaitosarjan sekä Ympyräiset Tunnetaito-ohjelman.

 

 Fanni-sarjan tuotteet tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kirjat sopivat 4-7-vuotiaille. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari -kirjan koulutustarjoushintaan 14,50 e (norm. 29 e).


Haluatko tilata koulutuksen työyhteisöllenne? Pyydä tarjous!


Koulutus on saatavilla lähikoulutuksena pk-seudulla sekä webinaarina, jos käytössänne on jokin webinaarialusta. Kerro koulutustarpeestanne, toivotusta kestosta, arvioimasi osallistujamäärä sekä toteutustapa, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.

Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)tunnetaitojalapselle.fi


Takaisin Koulutukset-sivulle

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.