Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.FANNI-TUNNETAITOWEBINAARISARJAN 1. OSA:

Miten olla hyvä tunnekasvattaja? -webinaarikoulutus

Tule mukaan tunnetaitoja käsittelevään webinaarikoulutukseen, joka järjestetään torstaina 15.2.2024 klo 17.30-19! Osallistujahinta 34,90 € + tallenne 2 viikon ajaksi.

Mitä tunnekasvatus oikeastaan tarkoittaa? Voiko olla hyvä tunnekasvattaja, jos itse vasta aikuisena opettelee tunnetaitoja?

Tunnetaitojen oppiminen mm. tukee lapsen itsetuntoa ja pärjäämistä kaverisuhteissa, auttaa lasta pärjäämään opillisesti päiväkodissa ja koulussa ja tukee lapsen psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Aikuisena sinulla on tärkeä rooli siinä, että lapsi oppii hyväksymään, tunnistamaan ja nimeämään itsessään ja muissa herääviä erilaisia tunteita sekä ilmaisemaan niitä ymmärrettävällä ja turvallisella tavalla. Tunnetaitoja opitaan vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Suositun Fanni-tunnetaitosarjan toisen tekijän, psykologi Heidi Livingstonin vetämässä koulutuksessa käydään läpi tunnetaitojen perusteita ja aikuisen keinoja tukea pienen lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Pääset kuulemaan, miten voit konkreettisesti omalla toiminnallasi tukea lasta tunnetaitojen opettelussa arkisissa tilanteissa. Koulutus sopii niin vanhemmille kuin ammattikasvattajille. Koulutuksessa keskitytään erityisesti alle kouluikäisten lasten tunnetaitoihin.

Osallistujahinta koskee yhden hengen osallistumista. Jos haluat katsoa koulutuksen esimerkiksi yhdessä työporukan kanssa, saat kätevästi tehtyä ryhmäilmoittautumisen useammalle hengelle ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautuneena saat koulutustallenteen katsottavaksi kahden viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen.


Tästä koulutuksesta saat:

 tietoa tunnetaitojen perusteista: tunteiden tunnistamisesta ja nimeämisestä

 ymmärrystä siitä, miten lapsen tunnetaidot kehittyvät

 konkreettisia keinoja tunnetaitojen opetteluunVaraa paikkasi torstaihin 15.2.2024 klo 15.00 mennessä:
Katso Heidin terveiset koulutuksesta kiinnostuneille:Osallistuminen kannattaa, koska

 Saat tukea kasvatukseen

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajana tunnekasvatuksen asiantuntija

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi - tapahtuma-aikaan osallistuminen ei ole välttämätöntä

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat kätevästi tilattua koulutukseen liittyvän Fanni ja suuri tunnemöykky -kirjan tarjoushintaan
Haluatko oppia lisää tunnetaidoista? Ilmoittaudu samalla kertaa myös koulutussarjan muihin osiin edullisemmalla hinnalla!

Kun ilmoittaudut samalla kertaa myös näihin koulutuksiin, saat lisäilmoittautumisen tarjoushintaan 29,90 € (norm. 34,90 €) / hlö / koulutus. Ensimmäinen koulutus on normaalihintainen.


OSA 2: Miten opettaa lasta säätelemään tunteitaan? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 27.3.2024 klo 17.30—19
Koulutuksessa kuulet, mitä tunnesäätely on ja miten voit opettaa sitä lapselle. Koulutuksessa myös esitellään erilaisia keinoja säädellä tunteita.
OSA 3: Miten tunnistaa lapsen stressi ja harjoitella rentoutumisen taitoja? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 8.5.2024 klo 17.30-19
Koulutuksessa kerrotaan, mikä voi aiheuttaa lapselle stressiä ja miten voit aikuisena auttaa lasta stressin säätelyssä. Saat koulutuksesta keinoja lapsen stressin tunnistamiseen ja rentoutumisen opettamiseen. 


Kouluttaja:

PsM Heidi Livingston on perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistunut psykologi. Hän on kehittänyt yhdessä PsM Julia Pöyhösen kanssa laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Fanni-sarjan tekijät palkittiin opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla vuonna 2022.

Aiemmin tähän koulutukseen osallistuneiden palautteita:

"Selkeät kouluttajat, hyvät diat ja kokonaisuus mietitty sopivaksi aikaan nähden"
"Pidin koulutuksesta ja voin suositella muillekin."
"Koulutus oli hyvä peruspaketti syitä ja seurauksia. Muistutti mistä kaikki ne itkut ja kitinät voisivat johtua."
"Kouluttajat olivat asiaan perehtyneitä ja osasivat tuoda asiat selkeästi esiin. Pidin paljon siitä että oli myös käytännön esimerkkejä, helpompi kytkeä osaksi omia kokemuksia. Kyllä suosittelisin muillekin"
"Sopiva perehdytys aiheeseen. Aiheesta täysin tietämätönkin varmasti pysyi kärryillä. Suosittelisin."
Tilaa koulutukseen liittyvä kirja ilmoittautumisen yhteydessä tarjoushintaan!

Fanni-sarjan tuotteet tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kirjat sopivat 4-7-vuotiaille. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Fanni ja suuri tunnemöykky - Tunteiden tunnistamisen ja nimeämisen harjoitteleminen -kirjan koulutustarjoushintaan 14,90 € (norm. 29,90 €). Kirjan tarinan ja siihen liittyvien tehtävien avulla on helppo harjoitella tunteiden tunnistamista ja nimeämistä, mikä luo pohjan muiden tunnetaitojen oppimiselle.
Kysyttävää koulutuksesta? Ota yhteyttä:


Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)tunnetaitojalapselle.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.