Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.
Takaisin Koulutukset-sivulle

Varaa paikkasi Miten olla hyvä tunnekasvattaja? -webinaarikoulutukseen!


Tule mukaan tunnetaitoja käsittelevään webinaarikoulutukseen, joka järjestetään keskiviikkona 23.3. klo 17.30-19! Osallistujahinta VAIN 24,90 € + TALLENNE 3 kk:n ajaksi.

Tunnekasvatus on viime vuosien kasvatuksen megatrendi. Mutta mitä tunnekasvatus oikeastaan tarkoittaa? Voiko olla hyvä tunnekasvattaja, jos itse vasta aikuisena opettelee tunnetaitoja?

Tunnetaitojen oppiminen mm. tukee lapsen itsetuntoa ja pärjäämistä kaverisuhteissa, auttaa lasta pärjäämään opillisesti päiväkodissa ja koulussa ja tukee lapsen psyykkistä ja fyysistä terveyttä. Aikuisena sinulla on tärkeä rooli siinä, että lapsi oppii hyväksymään, tunnistamaan ja nimeämään itsessään ja muissa herääviä erilaisia tunteita sekä ilmaisemaan niitä ymmärrettävällä ja turvallisella tavalla. Tunnetaitoja opitaan vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Fanni-tunnetaitosarjan tekijöiden Julia Pöyhösen ja Heidi Livingstonin vetämässä koulutuksessa käydään läpi tunnetaitojen perusteita ja aikuisen keinoja tukea lapsen tunnetaitojen kehittymistä. Pääset kuulemaan, miten voit konkreettisesti omalla toiminnallasi tukea lasta tunnetaitojen opettelussa arkisissa tilanteissa. Koulutus on suunnattu vanhemmille ja muille kasvattajille.

Osallistujat saavat koulutuksesta myös tallenteen 3 kuukauden ajaksi.Varaa paikkasi:


HALUATKO OPPIA LISÄÄ TUNNETAIDOISTA?

Voit ilmoittautua samalla kertaa myös näihin Julian ja Heidin vetämiin webinaarikoulutuksiin edullisemmalla hinnalla:

Kun ilmoittaudut samalla kertaa myös näihin koulutuksiin, saat lisäilmoittautumisen tarjoushintaan 19,90 € (norm. 24,90 €) / hlö / koulutus.

Miten opettaa lasta säätelemään tunteitaan? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 6.4. klo 17.30—19
Koulutuksessa kuulet, mitä tunnesäätely on ja miten voit opettaa sitä lapselle. Koulutuksessa myös esitellään erilaisia keinoja säädellä tunteita.
Tutustu koulutukseen>>

Miten tunnistaa lapsen stressi ja harjoitella rentoutumisen taitoja? -koulutus
Zoomissa keskiviikkona 4.5. klo 17.30-19
Koulutuksessa kerrotaan, mikä voi aiheuttaa lapselle stressiä ja miten voit aikuisena auttaa lasta stressin säätelyssä. Saat koulutuksesta keinoja lapsen stressin tunnistamiseen ja rentoutumisen opettamiseen.
Tutustu koulutukseen>>


Kouluttajat:


PsM Julia Pöyhönen ja PsM Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille ja luoneet suositun Fanni-tunnetaitosarjan sekä Ympyräiset Tunnetaito-ohjelman.

 

 Fanni-sarjan tuotteet tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kirjat sopivat 4-7-vuotiaille. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Fanni ja suuri tunnemöykky -kirjan koulutustarjoushintaan 14,50 e (norm. 29 e).


Haluatko tilata koulutuksen työyhteisöllenne? Pyydä tarjous!


Koulutus on saatavilla lähikoulutuksena pk-seudulla sekä webinaarina, jos käytössänne on jokin webinaarialusta. Kerro koulutustarpeestanne, toivotusta kestosta, arvioimasi osallistujamäärä sekä toteutustapa, niin suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus.

Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)tunnetaitojalapselle.fi


Takaisin Koulutukset-sivulle

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.