Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä. 

Fanni-tunnetaitowebinaari: Miten auttaa lasta sopeutumaan isoihin muutoksiin?


Fanni-tunnetaitosarjan tekijöiden vetämä koulutus järjestetään Zoomissa keskiviikkona 19.4.2023 klo 17.30—19! Osallistujahinta 29,90 € / hlö.

Suuret muutokset elämässä, kuten pikkusisaruksen syntymä, muutto, läheisen kuolema tai vanhempien ero, herättävät joukon erilaisia tunteita, joiden käsittelyyn lapsi kaipaa aikuisen apua. Muutos voi liittyä myös positiivisiin asioihin, kuten uuden harrastuksen aloittamiseen, uusiin ystäviin tutustumiseen tai oman huoneen saamiseen. Harva iso elämänmuutos on myöskään kerralla ohi, vaan muutokseen näennäisesti sopeutunut lapsi saattaa alkaa oireilla vasta pitkänkin ajan jälkeen.

Tästä psykologikaksikko Julia Pöyhösen ja Heidi Livingstonin koulutuksesta saat ymmärrystä muutosten herättämiä tunteita kohtaan ja keinoja tukea lasta muutoksiin sopeutumisessa. Kuulet myös erilaisista tavoista tukea myönteisen sisarussuhteen rakentumista sen eri vaiheissa. Koulutus on suunnattu varhaiskasvatusikäisten ja kouluikäisten lasten vanhemmille ja muille kasvattajille.

Osallistujat saavat koulutuksesta myös tallenteen omaan käyttöönsä 2 viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Tutustu peruutusehtoihin täällä.


Tästä koulutuksesta saat:

 ymmärrystä, millaisia tunteita muutos voi lapsessa herättää

 tietoa, millaisilla tavoilla lapsi voi reagoida muutoksiin

 keinoja auttaa lasta sopeutumaan elämänmuutoksiin


Varaa paikkasi:

Miten auttaa lasta sopeutumaan isoihin muutoksiin?

Koulutuksesta saat ymmärrystä muutosten herättämiä tunteita kohtaan ja keinoja tukea lasta muutoksiin sopeutumisessa. Kuulet myös erilaisista tavoista tukea myönteisen sisarussuhteen rakentumista sen eri vaiheissa.

Keskiviikko 19.4.2023, Zoom-webinaari

Osoite: Verkkokoulutus
Aika: kello 17.30–19.00
Kouluttaja: Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston
Koulutuksen hinta 29,90 € / osallistuja (sis. alv)
Osallistujahinta koskee yhden henkilön osallistumista. Osallistumiseen sisältyy tallenne, joka on katsottavissa 2 viikon ajan koulutuksesta. Tallenne on vain osallistujan omaan käyttöön, eikä sitä saa jakaa eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 18.4.2023.
Osallistuminen kannattaa, koska

 Saat tukea kasvatukseen

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajina kaksi tunnekasvatuksen asiantuntijaa

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat kätevästi tilattua koulutukseen liittyvän uuden Fanni ja pikkuinen Miu -tunnetaitokirjan tarjoushintaanKouluttajat:

PsM Julia Pöyhönen ja PsM Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! Heiltä ilmestyy koulutuksen aiheesta satukirja Fanni ja pikkuinen Miu, jossa käsitellään muutoksiin sopeutumista. Heidi ja Julia ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Fanni-sarjan tekijät palkittiin opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla vuonna 2022.

Julian ja Heidin aiemmista koulutuksista sanottua:

”Kouluttajat olivat asiaan perehtyneitä ja osasivat tuoda asiat selkeästi esiin. Pidin paljon siitä että oli myös käytännön esimerkkejä, helpompi kytkeä osaksi omia kokemuksia.”

”Selkeät kouluttajat, hyvät diat ja kokonaisuus mietitty sopivaksi aikaan nähden”

”Ihana kuunnella asiantuntijoita, jotka kertovat asioista omin sanoin”

”Koulutus oli konkreettinen ja antoi paljon omaan työhön eväitä. Kouluttajat selkeitä ja asiansa osaavia.”Hyödynnä koulutustarjous:


Fanni-sarjan tuotteet tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kirjat sopivat 4-7-vuotiaille. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä maaliskuussa ilmestyvän Fanni ja pikkuinen Miu -kirjan koulutustarjoushintaan 18,90 e (norm. 29 e) ja ilman postikuluja Manner-Suomeen.


Heräsikö kysyttävää koulutuksesta? Ota yhteyttä:


Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen (at) tunnetaitojalapselle.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.