Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä. 

Fanni-tunnetaitowebinaari: Alle 3-vuotiaiden tunnekasvatus


Miten tukea alle 3-vuotiaan lapsen tunnetaitojen kehittymistä? Tule mukaan Fanni-tunnetaitosarjan tekijöiden vetämään webinaarikoulutukseen, joka järjestetään Zoomissa torstaina 19.10.2023 klo 17.30—19! Osallistujahinta 29,90 € / hlö.

Jo aivan pienet lapset voivat oppia tunnetaitoja. Alle 3-vuotiaan lapsen kanssa voidaan opetella esimerkiksi tunteiden tunnistamista ja nimeämistä, erilaisten tunnereaktioiden ymmärtämistä ja tarpeiden huomioimista. Aikuisella on tärkeä rooli siinä, että lapsi oppii hyväksymään, tunnistamaan ja nimeämään itsessään ja muissa herääviä erilaisia tunteita sekä ilmaisemaan niitä ymmärrettävällä ja turvallisella tavalla.

Päivän aikana tapahtuvat puuhat, kuten vaikkapa aamutoimet tai vieraiden tapaaminen, herättävät lapsessa erilaisia tunteita, joista jokaisen taustalla on jokin huomiota vaativa tarve. Lapsen käyttäytyminen ja hänen kokemansa tunteet viestivät heränneistä tarpeista, jotka kohtaamalla lapsi voi hyvin.

Meille kaikille yhteisiä tarpeita ovat:
• kehotarpeet
• turvatarve
• yhteystarve
• arvostustarve
• itsenäisyystarve

Psykologikaksikko Julia Pöyhösen ja Heidi Livingstonin Alle 3-vuotiaiden tunnekasvatus -koulutuksessa saat tietoa alle 3-vuotiaan tunne-elämästä, tarpeiden huomioimisesta ja tunnetaitojen kehittymisestä. Saat konkreettisia keinoja tukea tunnetaitojen kehitystä vuorovaikutuksessa lapsen kanssa ja harjoitusideoita tunnekasvatukseen. Koulutus sopii niin vanhemmille kuin ammattikasvattajille.

Osallistujahinta koskee yhden hengen osallistumista. Jos haluat katsoa koulutuksen esimerkiksi yhdessä työporukan kanssa, saat kätevästi tehtyä ryhmäilmoittautumisen useammalle hengelle ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautuneena saat koulutustallenteen katsottavaksi kahden viikon ajaksi. Tallenne ei tule myyntiin erikseen.Tästä koulutuksesta saat:

  tietoa alle 3-vuotiaan tunne-elämästä ja tunnetaitojen kehittymisestä

 keinoja tukea lapsen tunnetaitojen kehitystä

 vinkkejä alle 3-vuotiaille sopivista materiaaleista ja harjoitusideoita tunnekasvatukseen


Varaa paikkasi torstaihin 19.10. klo 15.00 mennessä:Osallistuminen kannattaa, koska

 Saat tukea kasvatukseen

 Kouluttaudut kätevästi webinaarin välityksellä sijainnistasi riippumatta

 Kouluttajina kaksi tunnekasvatuksen asiantuntijaa

 Saat katsottavaksi koulutustallenteen 2 viikon ajaksi - tapahtuma-aikaan osallistuminen ei ole välttämätöntä

 Saat koulutuksesta osallistumistodistuksen

 Saat kätevästi tilattua koulutukseen liittyvän, alle 3-vuotiaiden tunnetaitokirjan Mitä Miu tarvitsee? tarjoushintaanKouluttajat:

PsM Julia Pöyhönen ja PsM Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! Heidi ja Julia ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Fanni-sarjan tekijät palkittiin opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla vuonna 2022.

Julian ja Heidin aiemmista koulutuksista sanottua:

”Kouluttajat olivat asiaan perehtyneitä ja osasivat tuoda asiat selkeästi esiin. Pidin paljon siitä että oli myös käytännön esimerkkejä, helpompi kytkeä osaksi omia kokemuksia.”

”Selkeät kouluttajat, hyvät diat ja kokonaisuus mietitty sopivaksi aikaan nähden”

”Ihana kuunnella asiantuntijoita, jotka kertovat asioista omin sanoin”

”Koulutus oli konkreettinen ja antoi paljon omaan työhön eväitä. Kouluttajat selkeitä ja asiansa osaavia.”Hyödynnä koulutustarjous:


Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä 12.10. ilmestyvän Mitä Miu tarvitsee? -pahvikirjan tarjoushintaan 14,90 e (norm. 17,90 e) ja ilman postikuluja Manner-Suomeen. Kirja kertoo tarpeiden kuuntelemisen tärkeydestä pienelle lapselle ymmärrettävällä tavalla.


Heräsikö kysyttävää koulutuksesta? Ota yhteyttä:


Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen (at) tunnetaitojalapselle.fi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.