Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

FANNI-KIRJASARJA

Lapsi ei syntyessään tiedä, mitä tunteet ovat, millä nimillä niitä kutsutaan tai miten niiden kanssa kannattaa toimia. Siksi tunnetaitoja täytyy harjoitella kuten mitä tahansa muitakin taitoja.

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta.


Sarjan kirjoissa:


• lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi,
• tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä
• harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

❤️

Sarjan tekijät on palkittu tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mahtava kirja ja huikean ilmeikkäät kuvat. Kirjan lopussa hyödyllistä teoriatietoa ja vinkkejä arkeen. Suosittelen lämpimästi.
- Aila

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fanni-kirjasarja on selkeä ja helposti lähestyttävä, tarinat sopivan pituisia.
- Milla

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fanni-sarjan kirjat ovat oivallinen apu tunnetaitojen opetteluun ja harjoitteluun pienillä lapsilla ja oppilailla. Tarinat ovat ihania ja arkipäiväisiä ja kaunis kuvitus tukee tarinoita ja keskustelua mahtavalla tavalla.
- Riina


KIRJAILIJAT:


Jokainen lapsi kokee päivittäin moninaisen joukon erilaisia tunteita. Tunnetaitojen harjoitteleminen on tärkeää, jotta lapsi oppii toimimaan kaikenlaisten itsessä heräävien tunteiden kanssa. Tunnetaitojen harjoittelemiseen kannattaa panostaa, sillä hyvät tunnetaidot edistävät psyykkistä ja fyysistä terveyttä, auttavat menestymään opinnoissa ja työelämässä ja mahdollistavat palkitsevien ja läheisten ihmissuhteiden luomisen.
Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.


TILAA FANNI-KIRJOJA:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.