Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Ihastuttavat ja sympaattiset hahmot opettavat lapsille tunnetaitoja Ympyräiset-kirjasarjassa!Kiva kirahvi kannustaa, Sisu Kettu yrittää aina uudelleen ja Pomppu Bansku nauttii vauhdista. Räyhä Rapu on äkkipikainen, Siro Saparo tuntee epävarmuutta ja Puspus ei tykkää riidoista. Fiksu Fantti taas ratkaisee rauhallisesti kiperätkin pulmat.

Kaikki tunnetilat ovat sallittuja ja kuuluvat elämään. Tunnetaitoja harjoittelemalla negatiivisia tunteita oppii käsittelemään paremmin.

Aivan kuin Ympyräiset-kirjasarjan hahmoilla, myös kaikilla lapsilla on omat vahvuutensa ja niitä voi ja kannattaa oppia tunnistamaan.
Ympyräiset-kirjasarja vie lapset oppimaan tunnetaitoja Ympyräisten vauhdikkaiden ja hauskojen tarinoiden maailmaan. Ihastuttavat hahmot seikkailevat Poutapilven satumaailmassa ja kohtaavat siellä erilaisia tunteita. Kirjasarja perustuu positiiviseen psykologiaan ja on suunniteltu alle kouluikäisille lapsille. Sarjan kirjoissa käsitellään erilaisia tunnetaitoihin liittyviä teemoja ja kirjoihin on koottu teemaan liittyviä kysymyksiä, joita on hyvä pohtia yhdessä lapsen kanssa osana satua. Kirjasarjan tavoitteena on auttaa lasta tunnistamaan omia vahvuuksiaan, selviämään kiukun tunteista ja toipumaan pettymyksistä sekä ennen kaikkea kannustaa yrittämään aina uudelleen.

Kolme syytä, miksi tunnetaitojen opettelu on tärkeää:


1. Tunteiden sanoittaminen ja ymmärtäminen parantaa lapsen kykyä selvitä ja hallita erilaisia tunteita. Omien tunteiden sanoittaminen on taito, jota lapsi tarvitsee läpi elämän.

2. Tunnetaidot vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiin ja tuovat itsevarmuutta innostua uusista asioista.

3. Sosiaaliset tilanteet sujuvat helpommin, kun pystyy ymmärtämään toisen erilaisia tunteita ja ottamaan ne huomioon.

Katso materiaalit:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

Normaalihinta 35,00 €
TARJOUS32,00 €

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.