Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Satuhieronta on yksinkertainen ja vaikuttava tapa tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia

Satuhieronta on yksinkertainen ja vaikuttava tapa tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia, stressinhallintaa, itsetuntoa, perusturvallisuutta ja kiintymyssuhteita.

Ihana elämä muodostuu pienistä merkityksellisistä hetkistä!


Satuhieronta on menetelmä, joka on kuin polku kiireestä rentoutumiseen ja stressistä läsnäoloon. Satuhieronta auttaa meitä laskeutumaan mielentasolta sydämentasolle. Tämä auttaa rakentamaan yhteyttä, kokemaan levollisuutta ja lämpöä.

Käytännössä satuhieronta on tarinoiden, satujen ja lorujen yhdistämistä myönteiseen kosketukseen. Satuhieronta on menetelmänä hyvin lapsilähtöinen, luova ja helposti arkeen sovellettavaa. Satuhieronnan kautta niin lapset ja aikuiset ovat saaneet monin tavoin hyvinvointia arkeen.

LUE JUTTU: Satuhieronta vahvistaa lapsen perusturvallisuutta

Paras lahja, jonka aikuinen voi lapselle antaa, ovat juuri kohtaaminen ja arvostaminen. Satuhieronnassa mukana ovat myös muun muassa mielikuvituksen rikastuttaminen, luovuus ja kehontuntemus.
Kirsi Rytkönen, päivähoidon johtaja

Satuhieronnassa pysähtyminen on aivan eri tavalla tehokasta kuin se, että luettaisiin pelkästään satua tai tehdään jotakin muuta yhdessä. Satuhieronta on mm. illalla ihanteellinen hetki ja vaikuttaa uneen ja nukahtamiseen. Siitä tulee rauhallinen olo. Myös äidille.

Maarit Saarnivala, Tyttöjen talon johtaja

Yhteistyössä Satuhieronnan kanssa meillä on myynnissä Satuhieronta-tuotteet ❤️
Tässä on valikoimamme satuhieronta-matskut:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.