Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.
Ilmestyy 15.10.2024
Äkkää ja tökkää - Oma päiväni

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
26,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 15.10.2024

Kalle NuuttilaRiku Ounaslehto (kuv.)

Äkkää ja tökkää - Oma päiväni

Mitkä kengät puetaan sadesäällä? Kuka keinuu korkeimmalle? Laske bussin matkustajat. Tökkää kaupan punaisia hedelmiä.

Sukat jalkaan ja paita päälle! Entä tarvitaanko kumisaappaat, aurinkolasit vai talvihaalari? Keli kuin keli, oven takana odottaa jännittävä uusi päivä. Riemastuttavassa kirjassa ihmetellään arjen touhuja. Päivän aikana matka vie päiväkodin kautta ruokakauppaan, leikkipuistoon, harrastuksiin ja takaisin oman huoneen tuttuun turvaan. Monipuoliset kysymykset kannustavat lasta tutkimaan kirjan värikästä ja yksityiskohtaista kuvitusta. Muotojen, värien ja vertailun ohella lapsi kartuttaa sanastoa, jolla kertoa omasta päivästään.

Äkkää ja tökkää on kirja, jonka äärellä osoittaminen ei ole epäkohteliasta!

Kalle Nuuttila on kustannusalan moniottelija ja kahden pienen pojan isä. Hän on suomentanut useita lastenkirjoja ja kirjoittanut aiemmin mm. lasten tietokirjat Kuka keksi banaanipotkun, Äkkää ja tökkää - Liikenteessä, Äkkää ja tökkää - Eläimet sekä Äkkää ja tökkää - Yöllä (Lasten Keskus).

Riku Ounaslehto on pohjoisesta ponnistanut, nykyään helsinkiläistynyt kuvittaja. Hänen monipuolinen kuvitustyylinsä taipuu niin kuvakirjoihin, näyttäviin jouluilmeisiin, animaatioihin kuin uniikkeihin kuosiluomuksiin.

Ilmestyy 15.10.2024

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.