Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.
Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan -pokkari
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
15,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 3. painos, 2022
  • ISBN 9789511465591
  • Nidottu, 216 sivua
  • Tilausnumero 840272166

Mark Manson

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan -pokkari

Nurinkurinen opas hyvään elämään

Ollaanpa rehellisiä: ”joskus kaikki menee päin helvettiä ja se pitää vain hyväksyä

Meille on aivan liian pitkään tuputettu ajatusta siitä, että positiivisuus on avain onnellisuuteen, mielenrauhaan ja rikkauteen. Höpöhöpö. Nyt käsi sydämelle: useimmat jutut maailmassa ja omassa elämässämme ovat päin hemmettiä. Jos samalla vertaamme tilannettamme sosiaalisen median tuottamaan kiiltokuvamaailmaan ja yritämme hampaat irvessä elää terveellisemmin, täydemmin ja rikkaammin (ja vähän paremmin kuin muut), paha mieli tulee varmasti.

Mark Mansonin kirja on kirpeä vastalääke elämäntaitomössön-sössön-hössötykselle — se on polku jaloon taitoon olla välittämättä hittojakaan silloin, kun paskaa sataa niskaan. Kaikki ihmiset eivät voi olla edes oman elämänsä supersankareita, vaan meidän pitää hyväksyä puutteemme ja rajoituksemme.

Tämä kirja tarttuu sinua olkapäistä yhtä hienovaraisesti kuin merimies Hampurin sataman kapakassa, ravistelee ja kertoo herkistynein sanakääntein, miten maailma makaa.

Rehellinen, viisas ja häikäilemättömän hauska Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan on ollut valtaisa maailmanmenestys. Se on ollut viime vuoden myydyin tietokirja Yhdysvalloissa, sitä on myyty reilut kaksi miljoonaa kappaletta, ja se ilmestyy 45 maassa.

Mark Manson (s. 1984) on kirjailija, bloggari ja yrittäjä. Hänen verkkosivustonsa Markmanson.net puhuttelee miljoonia lukijoita kuukausittain.

  • 3. painos, 2022
  • ISBN 9789511465591
  • Nidottu, 216 sivua
  • Tilausnumero 840272166

Arvostelut kirjasta Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan -pokkari

Hyvä oppi kaikille

Hymyssä suin hihittelin ja kaukaisuuteen katselin että milloin itte oppis asennoitumaan samaan tapaan. Olkoon tämä rennomman elämän asenteen oppimiseen loistava johdatus. Toimi minulla.

- Tanja

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.