Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme
Magneettikirja eläimet
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
Normaalihinta 25,00 €
TARJOUS20,90 €
Voimassa 31.12.2021 asti
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • Tilausnumero 131182541

  • Suositusikä: 3+

Magneettikirja eläimet

Magneettikirja ihanilla eläinhahmoilla

Eläinaiheinen Janod Magneettikirja eläimet ihastuttaa monipuolisuudellaan ja on leikki-ikäisten lasten suosikki. Katso mallia korteista ja tee 10 tuttua eläinhahmoa (lehmä, hevonen, possu, pässi, karhu, norsu, tiikeri, kirahvi, seepra ja sarvikuono) magneettiosia yhdistämällä tai muodosta osista hauskoja mielikuvituseläimiä omaa mielikuvitustasi käyttäen! Magneettikirjassa on 30 erilaista magneettista osaa. Eläinaihe viehättää luontaisesti pientä lasta ja mielikuvitukselliset eläinhahmot naurattavat ja viihdyttävät lasta pitkään!

Magneettikirja on monipuolinen ja kehittävä lelu

Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettikirjojen kanssa leikkiessä mm. keskittymiskyky ja hahmottaminen harjaantuvat. Janodin magneettikirjat ovat kivaa ja kehittävää tekemistä vilkkaalle leikki-ikäiselle lapselle. Magneettikirja on hyvä vaihtoehto myös perinteiselle palapelille ja hauska synttärilahja 3-8 -vuotiaalle lapselle. Magneettikirja on ihana ja ainutlaatuinen lahja leikki-ikäiselle.

Magneettikirja on kätevä ottaa mukaan myös matkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät tallessa kirjan sisällä. Janod Magneettikirja tarjoaa kehittävää matkatekemistä vaikka lentokoneeseen tai mökkireissulle.

Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille
Sisältö: 10 mallikorttia ja 30 erilaista magneettiosaa
Magneettikirjan mitat: 19 x 4 x 26 cm

  • 2021
  • Tilausnumero 131182541

  • Suositusikä: 3+

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.