Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.
SmartMax Sounds and Senses -aistihelistimet
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
32,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • peli
  • Tilausnumero 840182528

  • Suositusikä: 1+

SmartMax Sounds and Senses -aistihelistimet

SmartMax Sounds and Senses -aistihelistimissä yhdistyy monta lasta kiehtovaa elementtiä: kirkkaat perusvärit, erilaiset tunnustelupinnat, äänet ja ilmeet sekä magnetismin vetovoima.

Helistettäessä jokainen pallo kuulostaa erilaiselta. Kun pallon yhdistää magneettitankoon saattaa ääni lakata kokonaan! Magnetismin taikaa! Pienokaisella riittää ihmeteltävää ja tutkittavaa!

SmartMax Sounds and Senses -aistihelistinsetti sisältää kahdeksan suurta osaa, jotka voidaan yhdistää toisiinsa magnetismin avulla. Jokainen neljästä erivärisestä magneettitangosta tuntuu käteen erilaiselta. Myös helistinosissa on erilaisia pintoja, joita on hauska tutkia sekä sormin että suulla. Erilaiset tunnustelupinnat ja äänet aktivoivat lapsen aisteja. Lelu tukee myös lapsen näön, kuulon ja motoristen taitojen kehitystä. Pallojen erilaiset ilmeet ovat loistava väline tunteiden nimeämiseen ja tunnetaitojen harjoittelemiseen.

Ikäsuositus: yli 12 kk
Sisältö: 8 osaa
Magneettisen tangon pituus 7 cm ja halkaisija 3 cm, helistinosan halkaisija noin 7 cm
Pakkauksen mitat: 24 x 6 x 24 cm


Palkittu SmartMax-rakennussarjaSmartMax-tuoteperheen My First -sarja on erityisesti perheen pienimmille suunnattu rakentelusarja. Suuriin magneettisiin osiin on helppo tarttua. Naps! Osat tarttuvat helposti yhteen ja onnistumisen riemu on taattu! SmartMax tutustuttaa magnetismiin ja vetovoimaan hauskalla tavalla. Rakenteluleikeissä myös silmän ja käden välinen koordinaatiokyky paranee. Leikin lomassa lapsi voi oppia värejä ja muotoja sekä avaruudellista hahmottamista. Opettavainen lelu on ilo lapselle ja vanhemmalle.

Magneettisesta rakentelusta innostuvat helposti myös isommat lapset ja jopa aikuiset. Monipuolinen sarja sisältää laajan valikoiman erilaisia settejä, jotka kaikki ovat keskenään yhteensopivia. Sarjaa on siis helppo laajentaa. SmartMax-sarja kasvaa lapsen mukana ja se haastaa kaikenikäisiä lapsia oman taitotason mukaan laittamaan rakentelutaidot testiin! Osia yhdistelemällä sarjasta saa rakennettua mitä mielikuvituksellisempia kokonaisuuksia!

SmartMax-sarja on palkittu Suomessa monena vuonna Vuoden lelu -palkinnolla.

  • 2021
  • peli
  • Tilausnumero 840182528

  • Suositusikä: 1+

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.