Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.
Tunteellinen krokotiili ja muita tarinoita baobab-puun juurelta
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
21,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
 • 2020
 • ISBN 9789523542013
 • Sidottu
 • Tilausnumero 840172839

 • Suositusikä: 3+

Marketta PyysaloNadja Sarell

Tunteellinen krokotiili ja muita tarinoita baobab-puun juurelta

”Aah, ihanaa”, Toukka huokaisi ja ryysti vettä lammikon pinnasta. Aurinko oli laskemassa, eikä se porottanut enää niin kuumasti. Yhtäkkiä joku hyppäsi veteen. Pärskeet roiskuivat Toukan päälle. ”Hei, mitä sinä luulet tekeväsi?” Toukka huusi.
Lammikolle saapuvat myös kujeileva Apina, viisas Leijona, tunteellinen Krokotiili, lempeä Kirahvi sekä ujo ja epävarma Virtahepo. Mutta voiko näin erilaisesta joukkiosta tulla ystäviä keskenään? Mitä ne voivat oppia toisiltaan?

Viisaat ja hersyvät tarinat sopivat yhteisiin luku- ja rauhoittumishetkiin niin kotona kuin päivähoidossa. Ystävyys, yhteistyö, suru, kiusaaminen, sovinto, rehellisyys, rakkaus, itsetunto ja luonnon kunnioittaminen ovat aiheita, jotka koskettavat jokaista. Erilaisten ystävysten seikkailut, tarinoiden lämmin huumori ja humaani ote avaavat kuulijan silmät näkemään ympärillämme erilaisuutta ja ainutlaatuisuutta sekä suhtautumaan siihen lempeästi ja kunnioituksella. Sillä ”yhdessä olemme samaan aikaan nopeita ja harkitsevia, älykkäitä ja rohkeita sekä vahvoja ja herkkiä. Enemmän kuin kukaan yksin.”


Marketta Pyysalo on kulttuurituottajan työssään monipuolinen lastenkulttuurin edistäjä. Hän on kirjoittanut ja kääntänyt useita lastenkirjoja, toiminut kirja-arvostelijana ja toimittajana sekä mm. järjestänyt tapahtumia ja kampanjoita lasten lukutaidon edistämiseksi. Pyysalo asuu Pälkäneellä.

Nadja Sarell on helsinkiläinen kuvittaja. Hän kuvittaa lasten- ja oppikirjoja ja paperituotteita sekä suunnittelee kuoseja kankaista lahjapapereihin. Sarell opettaa kuvitusta ja tanssia sekä järjestää työpajoja kouluihin, päiväkoteihin ja työpaikoille.

 • 2020
 • ISBN 9789523542013
 • Sidottu
 • Tilausnumero 840172839

 • Suositusikä: 3+

Arvostelut kirjasta Tunteellinen krokotiili ja muita tarinoita baobab-puun juurelta

Ihana kertomus erilaisuudesta ja ystävyydestä

Kirja on ihana kertomus kuinka jokainen ollaan erilaisia, jokaisella on jokin taito, ystävävyydestä ja yhteenkuuluvuudesta kertova kirja vie mukanaan. Ratkotaan myös pulmia ja opitaan kunnioittamaan toisia. Päiväkotiimme oli saapunut lahjoituksena kyseinen kirja ja se on luettu jo moneen kertaan ja kovin pidetty lasten keskuudessa. Kirja pistää myös miettimään ja ajattelemaan pienempiäkin kuuntelijoita. Se oli niin mieletön, että tilasin itselleni kotiin myös lapselleni saman kirjan ja sen voi lukea aina uudestaan ja uudestaan.

- Nina

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

 • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.