Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Hyvän mielen vuosi -kirjasta ilmestyi uudistettu painos!

Tässä mainio kaveri kesänviettoon — kunhan se sieltä saapuu! Kuvittele: sinä, laituri, Hyvän mielen vuosi ja kahvikupponen! Hyvän mielen kesä. ❤️

Kirja kulkee kanssasi vuoden ajan viikko kerrallaan kohti itse asettamiasi tavoitteita. Täytettävän kirjan avulla vahvistat hyvinvointiasi määrätietoisesti mutta rennosti. Tehtävät perustuvat Hyvän mielen taidot -kirjan positiivisen psykologian pohjalta kerättyyn tietoon.

Hyvän mielen vuosi on jaettu kahteentoista kuukauteen ja yhteen lisäkuukauteen. Jokaista kuukautta tukee oma teemansa, jota tarkastellaan neljän eri viikkoteeman avulla. Kukin viikkoteema on käytännössä yksi hyvän mielen taito, joita on yhteensä 53. Vuoden voi aloittaa mistä kohtaa kalenterivuotta tahansa, sillä päivämäärät merkitään kirjaan itse.

Kirja sopii ihanasti myös nuorille — vaikka lahjaksi!


Kirjan tehtäviä tehdessä ja miettiessä oppii samalla lisää itsestä ja elämästä sekä kehittää hyvää mieltä lisääviä taitoja itsessä, joiden vaikutus on positiivinen myös lähiympäristölle.
Kirjoittaja Outi Kosunen, varhaiskasvatuksen opettaja

Olen sitä mieltä, että kenen tahansa ja erityisesti vanhempien on tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan ja hyvän mielen taidoistaan, sillä hyvinvoivat vanhemmat kasvattavat hyvinvoivia lapsia. Tämän kirjan tehtävät ohjaavat ihanalla tavalla vanhempaa miettimään esimerkiksi kiitollisuuden aiheita, kielteisyydestä luopumista, tunteita, itsemyötätuntoa ja läsnäoloa.
Taikasaappaat-blogiTämä tehtäväkirja sai aikanaan huikean vastaanoton ja nyt siitä on lukuisten toiveiden jälkeen julkaistu uudistettu versio! Kirja on kuin aikuisten puuhakirja, mutta sen matkassa saatat oikeasti matkustaa parempaan mieleen.

Toivottu muutos voi joskus olla pienestä kiinni. Kun oivaltaa pienten asioiden suuruuden, saa käyttöönsä käänteentekeviä voimia. Toivon sydämestäni, että tämä kirja tarjoaa sinulle sopivankokoisia askelia elämäsi tärkeiden asioiden tarkasteluun ja itsellesi merkityksellisen elämän luomiseen. Mitä parhainta myötätuulta hyvän mielen vuoteesi!
Maaretta, Hyvän mielen vuosi -kirjan tekijä

TARTU KESÄISEEN TARJOUKSEEN NÄISTÄ — VOIMASSA 9.6. ASTI:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

Normaalihinta 25,00 €
TARJOUS17,90 €
Voimassa 9.6.2024 asti
Normaalihinta 37,00 €
TARJOUS19,90 €
Voimassa 9.6.2024 asti
Normaalihinta 29,90 €
TARJOUS22,90 €
Voimassa 9.6.2024 asti

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.