Haluatko tietoa tunnetaidoista? Tilaa uutiskirjeemme tästä.

Rakastetun Fanni-sarjan vaatemallisto: Feel the Moment

Tunnekasvatukseen panostaminen on yksi tärkeimmistä kasvatuksen teoista lapsen hyvinvoinnin eteen.

Feel the Moment antaa tilaa kaikenlaisille tunteille. Mallisto on syntynyt yhteistyössä suomalaisen Fanni Emotions -tunnetaitosarjan kanssa muistuttamaan tunteiden kokemisen, näkymisen ja hyväksymisen tärkeydestä. Lapsi oppii tunnetaitoja aikuisen tuella pikkuhiljaa. Metsola ja Fanni Emotions haluavat rohkaista sekä lapsia että heidän aikuisiaan keskustelemaan tunteista.

Upea Feel the Moment -mallisto sisältää vaatteita, asusteita sekä reppuja ja laukkuja, joissa seikkailevat ihanat Fanni Emotions -sarjasta tutut hahmot esittäen erilaisia tunnetiloja.

Feel the Moment -malliston tuotteita voi kätevästi hyödyntää arjen tunnetaitokasvatuksessa — vaatteissa esiintyvien hahmojen avulla lapsi voi esimerkiksi opetella näyttämään miltä hänestä tuntuu.

Tutustu myös Fanni-sarjaan tästä.

Feel the Moment on vastalääkettä tunteita piilottelevalle ja niiden näyttämistä arastelevalle kulttuurille. Tunteiden salliminen on tärkein askel tunnetaitoisempaan yhteiskuntaan, sillä tunnetaitoja voi oppia vain tunteita kokemalla! Joten anna tunteen tulla ja tuntua, kuuntele sitä, vaali sitä. Feel the Moment.


HUOMIOITHAN, ETTÄ FEEL THE MOMENT -MALLISTON ERIÄ ON RAJOITETUSTI, JONKA JÄLKEEN NIITÄ EI TULE MEILLE ENÄÄ LISÄÄ!

Tutustu lisää alla ja ihastu malliston valloittaviin hahmoihin, kuoseihin ja sävyihin:

JÄRJESTÄ: UUSIMMATNIMIHINTA

Normaalihinta 24,00 €
TARJOUS21,90 €
Voimassa 17.12.2023 asti

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.